(skal vælges af hele bordet)
1. servering
Hjemmegravad laks
Med rævesauce, bitre salater og peberrod
Gammelmodnet sild
Med æggesalat med vadouvankarry og karse
Paté de Campagne
Med portvinsky, grov sennep og sylt
2. servering
Confiteret andelår
Serveres med ristede aspargeskartofler med urter & sauce på varme krydderier
3. servering
Klassisk ris a la mande
Med lun kirsebærsauce
495,- pr.person
Toast med kammusling
Tomatmayonnaise og piment d´Esplette
2 stk. / 95,-
Friterede jordskokker
Med fermenteret hvidløgsmayonnaise
95,-
Østers
Med uartig fløde og purløgsolie
1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-
Sortfodsskinke
125,-
Snacktallerken
Sortfodsskinke
Gordal oliven
Røgede mandler
Chips med sort hvidløg
125,-
pr. person

Vi anbefaler 2-3 retter pr. person
Hjemmegravad laks 165,-
Med rævesauce, bitre salater og peberrod
Gammelmodnet sild 145,-
Med æggesalat med vadouvankarry og karse
Paté de Campagne 155,-
Med portvinsky, grov sennep og sylt
Tatar af inderlår fra Himmerland 160,-
Med Karl Johan-mayonnaise, tyttebær, syltede skalotteløg og chips på jordskokke
Vol-au-vent (hjemmelavet tartelet) (V) 175,-
Med sæsonens svampe, selleri, saltet citron
og vild brøndkarse
Lun hjemmelavet fiskefrikadelle 145,-
Med dild, citron, radise og sauce tartar
Confiteret andelår 195,-
Serveres med sauteret grønkål, valnødder,
tyttebær og sauce med varme krydderier
Stjerneskud a la Brede Spisehus 255,-
Fiskefilet og dampet fisk på grillet surdejsbrød, håndpillede rejer, røget hollandaise
med syltede stikkelsbær og rogn
Kartoffel kompot 55,-
med urter
Pommes Frites 55,-
Dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette

Udvalg af 3 Arla Unika oste 125,-
Smørristet rugbrød og sødt
Crémeaux på 70% chokolade 105,-
Med dulce de leche med miso, puffede vilde ris
og let tilberedte kirsebær
French toast a la Brede Spisehus 115,-
Karameliseret brioche, kardemommeis og muscovadokaramel
med pecannødder og æble
Klassisk ris a la mande 75,-
Med lun kirsebærsauce
Fiskefilet 105,-
Med remoulade og
pommes frites
Steak 120,-
Med pommes frites
og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce og sæsonens bær
Hjemmegravad laks fra Færøerne
Rævesauce, bitre salater og peberrod
Bagte jordskokker
Creme på cannelini bønner, skum på Vesterhavsost
og hasselnødder fra Piemonte
Rosastegt canettebryst
Peberrösti, puré på rødkål, Roscoff løg
og sauce med varme krydderier
Crémeaux på 70% chokolade
Dulce de leche med miso, puffede vilde ris
og let tilberedte kirsebær
595,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Lille tærte
Karameliseret løgpuré, variation af kål,
saltet citron og Havgus fra Arla Unika
Bagte jordskokker
Creme på cannelini bønner, skum på Vesterhavsost og hasselnødder fra Piemonte
Terrine på butternut squash
Syltet græskar, crispy chili, røget yoghurt
og BBQ på gulerod
Crémeaux på 70% chokolade
Dulce de leche med miso, puffede vilde ris
og let tilberedte kirsebær
495,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)

Salte mandler, oliven & kartoffelchips og sortfodsskinke.
Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin- eller juicemenu fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med pisket smør
Kaffe / te
1225,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Toast med kammusling
Tomatmayonnaise og piment d´Esplette
2 stk. / 95,-
Friterede jordskokker
Med fermenteret hvidløgsmayonnaise
95,-
Østers
Med uartig fløde og purløgsolie
1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-
Sortfodsskinke
125,-
Snacktallerken
Sortfodsskinke
Gordal oliven
Røgede mandler
Chips med sort hvidløg
125,- pr. person

Hjemmegravad laks fra Færøerne 165,-
Med rævesauce, bitre salater og peberrod
Tatar af inderlår fra Himmerland 160,-
Med Karl Johan-mayonnaise, tyttebær, syltede skalotteløg og chips på jordskokke
Bagte jordskokker (V) 145,-
Med creme på cannelini bønner, skum på Vesterhavsost og hasselnødder fra Piemonte
Lille tærte (V) 145,-
Med karameliseret løgpuré, variation af kål,
saltet citron og Havgus fra Arla Unika
Stegte norske kammuslinger 170,-
Med grape beurre blanc, hestebønner,
purløg og rogn
Terrine på butternut squash (V) 175,-
Med syltet græskar, crispy chili, røget yoghurt
og BBQ på gulerod
Letdampet torsk 265,-
Med fennikelcreme, sauteret palmekål
og jomfruhummerbisque
Confiteret bryst af gris 295,-
Med “dolmer” på savoykål, stegte østershatte
og sauce med æble og timian
Rosastegt canettebryst 275,-
Med peberrösti, puré på rødkål, Roscoff løg
og sauce med varme krydderier

Fiskefilet 105,-
med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce
Kartoffel kompot 55,-
med urter
Pommes Frites 55,-
Dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette

Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Crémeux på mørk chokolade 105,-
70% chokolade, misokaramel, sveskeblommer og kardemommeis
French toast a la Brede Spisehus 115,-
Karameliseret brioche, kardemommeis og muscovadokaramel
med pecannødder og æble

BOBLER
Cremant de bourgogne Gl. 95,- / Fl. 500,-
Champagne Brut Baron Albert Gl. 150,- / Fl. 750,-
BOBLER uden alkohol Gl. 85,- / Fl. 495,-
Sparkling Juicy Tea Van Nahmen
Verbene, Jasmin & Riesling 0,0%
HVIDE
2023 Riesling - RG trocken Weingut Hensel, Pfalz, Tyskland 95 kr.
2024 Sancerre - Domaine Roger Neveu, Loire Frankrig 120 kr.
2022 Chardonnay - Sebastiani Californien 110 kr.
2024 Grüner Veltliner - Kies, Weingut Kurt Angerer, Østrig 100 kr.
ROSÈ
2024 Ultimate Provence - Côtes de Provence Rosé 100 kr.
2021 Bobal - Bodegas, Grandes Vinos Mirabueno, Organic 85 kr.
RØDE
Pinot Noir - Double Trouble 85 kr.
2022 Tempranillo - Sicoris Old Wines, Castell del Remei Spanien 90 kr.
2021 Barbera D´alba - Superiore, Marengo Mauro, Italien 150 kr.
2015 Gigondas Grand Montmirail - Domaine Brusset Rhöne, Frankrig 145 kr.
HEDVIN
Moscato D´asti - Rosa Fiore, Italien 55 kr.
2021 Carpinus -Furmint, Tokaij, Ungarn 55 kr.
PORTVIN
2018 Fonseca Porto - Late Bottled Vintage – unfiltered 95 kr.
MADEIRA
5 års Barbeito Madeira - Island Rich Reserve 85 kr.
ALKOHOLFRI Vin & Juice
JUICE
Flere varianter - Van Nahmen 65 kr.
VIN 0,0%
Chenin Blanc - Raisin 65 kr.
Pinot Noir - Raisin 65 kr.

Elderflower Spritz 95 kr.
Hjemmelavet hyldeblomst lemonade, hvid vermouth & bobler
Gin Hass 145 kr. Altid godt (fås alkoholfri)
G&T 120 kr. Hendricks med danske agurker
G&T 135 kr. Monkey 47 med citron
G&T 95 kr.
Tanqueray 0,0%
Aperol 95 kr.
Mojito 145 kr.
Kir 95 kr.
Kir Royal 125 kr.
Dry Martini 125 kr.
Irish Coffee 115 kr.
FADØL 49 kr. / 79 kr. Møns Bryghus IPA (øko)Tuborg Classic (øko)Møns Bryghus Hvede (øko)
LIDT ALKOHOL 55 kr.
Møns BryghusDamsholte India Pale Ale 0,5 %
UDEN ALKOHOL 55 kr. / 69 kr.Teedawn Gentle Lager / Wheat Dream
MOST 55 kr.
Møns bryghus (øko)
Rabarber / Æble / Hyldeblomst
SODAVAND 45 kr.
Cola/ Cola Zero / Ginger Ale
Lemon & Faxe Kondi
GINGER BEER 45 kr. Double Dutch
Gå ikke glip af nyheder fra Brede Spisehus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost:
Onsdag - Søndag
12.00-16.30
(Køkkenet lukker 15.00)
Aften:
Tirsdag - Lørdag
17.30-23.00
(Køkkenet lukker 21.00)
Julens åbningstider
22. - 25. december: Lukket
26. december: kun Bredes Store Julebord
27. + 28. december: Normale åbningstider
29. december - 12. januar: Lukket
Berlingske
Børsen
Politiken
I.C. Modewegs Vej 40
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 45 85 54 57
E-mail: info@bredespisehus.dk
CVR: 39111241
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@bredespisehus.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.