"Det lille"
Håndpillede rejer
Citronmayonnaise, smilende æg og dild
Røget laks fra Samsø
Broken gel på citron, bitre salater, sprødt rugbrød og radiser
Hønsesalat
Peberbacon, æble og estragon
Hjemmebagt brød
Rugbrød og pisket smør
295,-
Pr. person
Skal bestilles af hele bordet
Pescetarisk alternativ til frokostbordet er muligt. Spørg venligst din tjener
”Det store”
Håndpillede rejer
Citronmayonnaise, smilende æg og dild
Røget laks fra Samsø
Broken gel på citron, bitre salater, sprødt rugbrød og radiser
Hønsesalat
Peberbacon, æble og estragon
Vol-au-vent(V)
(Køkkenets hjemmebagte tartelet)
Velouté med sæsonens svampe,
selleri og urter
Hjemmebagt brød
Rugbrød og pisket smør
Mousse på tonka og hvid chokolade
Sorbet på blodappelsin og aniscookie
435,-
Pr. person
Skal bestilles af hele bordet
Pescetarisk alternativ til frokostbordet er muligt. Spørg venligst din tjener
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Østers med fløde 50
og dildolie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Vi anbefaler 2-3 retter pr. person
“Hønsesalat” 145,-
Kylling fra Rokkedahl, estragon,
æble og peberbacon
Håndpillede rejer 145,-
Citronmayonnaise, smilende æg og dild
Røget laks fra Samsø 165,-
Broken gel på citron, bitre salater,
sprødt rugbrød og radiser
Hjemmelavet karrysild 135,-
Vadouvan karry, smilende æg,
syltede løg og karse
Stjerneskud a la Brede Spisehus 255,-
Fiskefilet og dampet fisk på grillet
surdejsbrød, håndpillede rejer, røget
hollandaise med syltede stikkelsbær og rogn
Rørt tatar af okseinderlår 165,-
Mayonnaise på Karl Johan, tranebær,
karse og chips på jordskok
Vol-au-vent (V) 155,-
(Køkkenets hjemmebagte tartelet)
Velouté med sæsonens svampe,
selleri og urter
Meniurestegte kalvebrisler 195,-
Pastinakcreme, perleløg, sauce med n´duja og ventreche
Knuste kartofler 55,-
Med purløg
Pommes Frites 55,-
Med dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med
smørristet rugbrød og sødt
Mousse på tonka 105,-
Sorbet på blodappelsin og aniscookie
Karamelliseret æblecreme 105,-
Dehydreret æble, yogurtis og tuille på varme krydderier
3 stk. Petit Fours Mark Hermann 125,-
Fiskefilet 105,-
Med remoulade og
pommes frites
Steak 120,-
Med pommes frites
og ketchup
Børneis 95,-
Chokoladesauce og sæsonens bær
Rimmet kammusling i egen skal
Syltet stikkelsbær, puffet boghvede,
sauce på fløde 50 og peberrod
Stegte artiskokker og karotter (V)
Gordal oliven, havesyre, sauce på
gulerodsjuice og kærnemælksvalle
Braiseret nakkefilet af Durocgris
Sichuan-glace, pommes Anna,
løgpure og sauce på æbler
Karamelliseret æblecreme
Dehydreret æble, yoghurtis og
tuille på varme krydderier
595,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Pastinakcreme
Glacerede pastinakker, palmekål og jordskokkechips
Stegte artiskokker og karotter
Gordaloliven, havesyre, sauce på gulerodsjuice og kærnemælksvalle
Ristet blomkål med Harissa
Creme på fermenteret hvidløg, røget vesterhavsost og dukkah
Karamelliseret æblecreme
Dehydreret æble, yoghurtis og
tuille på varme krydderier
495,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Salte mandler, oliven & kartoffelchips, skinke. Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin- eller juicemenu fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab
1225,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Østers med fløde 50
og dild olie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Rimmet kammusling i egen skal 165,-
Syltet stikkelsbær, puffet boghvede,
sauce på fløde 50 og peberrod
Tatar af okseinderlår 165,-
Mayonnaise på Karl Johan, tranebær,
karse og chips på jordskok
Stegte artiskokker og karotter (V) 145,-
Gordal oliven, havesyre, sauce på
gulerodsjuice og kærnemælksvalle
Meunierestegte kalvebrisler 195,-
Pastinakcreme, perleløg, sauce med n´duja
og ventreche
Let dampet vesterhavstorsk 255,-
Brandade, sauteret palmekål,
sauce på blåmuslinger og rogn
Braiseret nakkefilet af Durocgris 275,-
Sichuan-glace, pommes Anna,
løgpure og sauce på æbler
Okseribeye 375,-
Grillet hjertesalat, roscoffløg,
sauce bordelaise med røget marv
Ristet blomkål med Harissa 195,-
Creme på fermenteret hvidløg,
røget vesterhavsost og dukkah
Fiskefilet 105,-
med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
Knuste kartofler 55,-
Med purløg
Pommes Frites 55,-
Med dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Mousse på tonka og hvid chokolade 105,-
Sorbet på blodappelsin og aniscookie
Karamelliseret æblecreme 105,-
Dehydreret æble, yoghurtis og
tuille på varme krydderier
Petit fours 125,-
3 stk. fra Mark Hermann
15 cl. Glas
Champagne Brut 150 kr.
Baron Albert Champagne, Frankrig
Crémant Brut de Bourgogne 95 kr.
Vignerons de mancey, Bourgogne Frankrig
Cava Brut 85 kr.
Juve Masana, Spanien
Riesling RG trocken 95 kr.
Weingut Hensel, Pfalz, Tyskland
2021
Sancerre 120 kr.
Domaine Roger Neveu, Frankrig
2021
Chardonney 110 kr.
Panamera, Rutherford Wine Company,California
2021
Grüner Veltliner 100 kr.
Kies, Weingut Kurt Angerer, Østrig
2021
Gå ikke glip af nyheder fra Brede Spisehus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost:
Onsdag-søndag
12.00-15.00
Aften:
Tirsdag-lørdag
17.30-21.30
Berlingske
Børsen
Politiken
I.C. Modewegs Vej 40
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 45 85 54 57
E-mail: info@bredespisehus.dk
CVR: 39111241
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@bredespisehus.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage gode tilbud, invitationer til events og konkurrencer og se vores nye menuer. Når du melder dig til, får du to gange om måneden et nyhedsbrev med info om alle Madkastellets restauranter.Vi glæder os til at dele masser af appetitvækkende nyheder med dig.