Det sker hos os på
Brede Spisehus

De årlige petanqueturneringer, Dining Week i februar og oktober, vinsmagninger og særlige events. På Brede Spisehus sker der masser af ting, som pirrer smagsløgene og indbyder til hygge og samvær. Læs om vores kommende arrangementer og book bord eller bane, så du sikrer dig en plads.

Torsdagstilbud på Brede Spisehus

Torsdag på Brede

𝟐 𝐫𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐊𝐔𝐍 𝟐𝟑𝟓 𝐤𝐫. Vi forkæler vores gæster med et særligt torsdagstilbud, hvor du kan smage nogle af køkkenets favoritter og spare 40%.

En aften på Brede

Smag på alt det bedste, Brede Spisehus har at byde på, alt imens du nyder de historiske omgivelser og udsigten over Brede Dam. Oplevelsen inkluderer bobler og snacks, 4-retters menu udvalgt af køkkenchefen, vinmenu med nøje udvalgte vine, vand og kaffe/te. 𝐊𝐔𝐍 𝟏𝟐𝟐𝟓,- 𝐩𝐫. 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧. (Menuen kan også fås vegetarisk)

Brede Spisehus kåret som Årets Spisested i Kgs. Lyngby

Årets Spisested i Kgs. Lyngby

Vi er stolte og glade for at være kåret som Årets Spisested i Lyngby. Tak til alle, der har stemt på os og velkommen hos os i Brede.

Petanquebanerne på Brede Spisehus

Petanque i haven

Brede Spisehus´petanquebaner er åbne for alle , der har lyst til at prøve kræfter med det franske kuglespil.☀️ Uanset størrelsen på dit og vennernes konkurrencegen, så har vi faciliteterne til en hyggelig dag i dejlige omgivelser. Book banerne - men husk at bestille bord i restauranten separat, hvis du vil spise hos os før eller efter spillet.

Brede Vinklub

Vores vinklub er for alle, der sætter pris på et godt glas vin. Uanset om du er vinnovice eller ekspert. Nogle vil være faciliteret af vores egen sommelier og andre vil være i samarbejde med en leverandør eller producenter. Fælles for dem alle er, at du naturligvis både bliver klogere på de vine der smages, på druer, regioner, landsdele og vinhuse.