fbpx

FROKOST

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

BREDES JULEBORD

Marinerede hvide sild
Æggesalat, karse

Røget laks fra Samsø
Peberrod, boghvede, citron brokengel og radicchio

 Confiteret andelår
Salat med rosenkål og valnødder

Vol-au-vent
Hønsekød, svampevelouté og estragon

Risalamande
Med lun kirsebær sauce

Hjemmebagt brød
Rugbrød og pisket smør

 435,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet

SNACKS

Østers 1/3/6    50,-/125,-/225,-
Naturel

Østers 1/3/6    50,-/125,-/225,-
med fløde 50 og peberrod

Sortfodsskinke 105,-

SNACKSTALLERKEN
Sortfodsskinke, Gordal Oliven,
Røgede mandler & chips med eddikepulver
125,- pr. person

FROKOSTKORT

Røget laks fra Samsø 170,-
Peberrod, boghvede, citron brokengel og radiccio

Oksetatar 155,-
Stegte jordskokker, gammelknas,
syltede løg og sennepsmayo 

Pate de Campagne 145,-
Med grov sennep, mayo, urtesalat og cornichon 

Dampet helleflynder 245,-
Muslingesauce, palmekål og syltede stikkelsbær 

Fiskefrikadeller 155,-
Remoulade, salat på fennikel, dild og rugbrød 

Frokostbøf 225,-
Oksestriploin, kryddersmør
og grøn salat med vinaigrette 

Vol-au-vent 135,-
Hønsekød, svampevelouté og estragon 

Risotto af økologiske perlebyg (V) 145,-
Mascarpone, sprøde østershatte,
timianolie og revet trøffel

TILBEHØR & EKSTRA

Knuste Kartofler med citronskal 55,-

Pommes Frites med aioli 55,-

Sprød salat 45,-

BØRNERETTER

Fiskefrikadeller 105,-
med remoulade og pommes frites

Steak 120,-
med pommes frites og ketchup

Børneis 95,-

VIN & JUICE MENU

3 glas vin 295,-
Udvalgt af vores sommelier

3 glas juice 195,-
Udvalgt af vores sommelier

KAFFE & TE

Kaffe/te 45,-

OST & DESSERTER

Udvalg af oste 3/5 125,-/145.-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt

Chokolade cremeux 105,-
Kakaosorbet, saltkaramel og aniscookie

Vaniljemousse 95,-
Puffede ris, kirsebærsorbet og mandelolie

Petit Fours fra Mark Hermann 125,-
3 stykker chokolade