FROKOST
Det er altid menukortet i restauranten der er gældende
FROKOSTBORD FOR TO
Stegte Sild
Fiskefilet
Æg & Rejer
Hønsesalat & Tartar
Friskbagt brød og rugbrød
med pisket smør
2. serveringer
325,- pr. person
3-RETTERS MENU
Tartar
Med svampemayo, sprøde svampe, tyttebær og karse
Torsk
Sauce hollandaise med rygeost og spinat
Chokoladebar
Brombær, brombær, brombær
395,- pr. person
HOVEDRET
Vegetar
Små kartofler, stegt persillerod & kejserhatte
215,- pr. person
månedens hverdagsret
Kylling Danoise a la Brede Spisehus
Hele lår fra Öxneholm, rabarberkompot med hibiscus, syltede agurker, ovnbagte kartofler og skysauce
175,- pr. person
SNACKS
Østers 1/3/6 50,-/125,-/225,-
med æble
Kyllingechips 65,-
Med kyllingeskind, mayo, agurk og kørvel
Plukket taskekrabbe 75,-
i sprød filodej med løvstikke-mayo
Snacktallerken 175,- pr. person
Her får du både østers, kyllingechips og krabbe
FORRETTER
Stegt jomfruhummer 155,-
Røget selleri og asiatisk hummer-bisque
Tartar 145,-
Med svampemayo, sprøde svampe, tyttebær og karse
Små kartofler 155,-
Kartoffel-oste sifon, rogn, kejserhat og boghvede
HOVEDRETTER
Oksefilet 275,-
Bordelaise, grillet løg og persillerod
Skovdue 235,-
Løg, aldret balsamico, rødbede og sauce på hasselnødder
Oksekæberagout 235,-
Pommes pure, gulerod og syltede perleløg
Torsk 245,-
Sauce hollandaise m. rygeost og spinat
TILBEHØR & EKSTRA
Knuste kartofler 45,-
Med smør, løvstikke og citron
Grøn salat 45,-
Vendt i vinaigrette
OST & DESSERTER
Udvalg af oste 3/5 125,-/145.-
Udvalg af danske oste med abrikos og smørristet rugbrød
Chokoladebar 105,-
Brombær, brombær, brombær
Braiseret ananas 105,-
Banan-is, karamel og havesyre
Petit Fours 95,-
3 stykker chokolade