fbpx

FROKOST

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

FROKOSTBORD FOR TO

Stegte Sild
Fiskefilet
Æg & Rejer

Hønsesalat & Tartar

Friskbagt brød og rugbrød
med pisket smør

2. serveringer

 325,- pr. person

3-RETTERS MENU

Tartar
Med svampemayo, sprøde svampe, tyttebær og karse

Torsk
Sauce hollandaise med rygeost og spinat

Chokoladebar
Brombær, brombær, brombær

395,- pr. person

HOVEDRET

Vegetar
Små kartofler, stegt persillerod & kejserhatte

215,- pr. person

månedens hverdagsret

Kylling Danoise a la Brede Spisehus
Hele lår fra Öxneholm, rabarberkompot med hibiscus, syltede agurker, ovnbagte kartofler og skysauce

175,- pr. person

SNACKS

Østers 1/3/6    50,-/125,-/225,-
med æble

Kyllingechips 65,-
Med kyllingeskind, mayo, agurk og kørvel

Plukket taskekrabbe 75,-
i sprød filodej med løvstikke-mayo

Snacktallerken 175,- pr. person

Her får du både østers, kyllingechips og krabbe

FORRETTER

Stegt jomfruhummer 155,-
Røget selleri og asiatisk hummer-bisque

Tartar 145,-
Med svampemayo, sprøde svampe, tyttebær og karse

Små kartofler 155,-
Kartoffel-oste sifon, rogn, kejserhat og boghvede

HOVEDRETTER 

Oksefilet 275,-
Bordelaise, grillet løg og persillerod

Skovdue 235,-
Løg, aldret balsamico, rødbede og sauce på hasselnødder

Oksekæberagout 235,-
Pommes pure, gulerod og syltede perleløg

Torsk 245,-
Sauce hollandaise m. rygeost og spinat

TILBEHØR & EKSTRA

Knuste kartofler 45,-
Med smør, løvstikke og citron

Grøn salat 45,-
Vendt i vinaigrette

OST & DESSERTER

Udvalg af oste 3/5 125,-/145.-
Udvalg af danske oste med abrikos og smørristet rugbrød

Chokoladebar 105,-
Brombær, brombær, brombær

Braiseret ananas 105,-
Banan-is, karamel og havesyre

Petit Fours 95,-
3 stykker chokolade