
AFTEN
Det er altid menukortet i restauranten der er gældende
5 RETTERS MENU
Stegt jomfruhummer
Røget selleri, asiatisk hummer-bisque
Tartar
Svampemayo, sprøde svampe, tyttebær & karse
Små kartofler
Kartoffel-oste sifon, rogn, kejserhat & boghvede
Oksefilet
Bordelaise, grillet løg & persillerod
Chokoladebar
Brombær, brombær, brombær
645,- pr. person
EN AFTEN PÅ BREDE
Salte mandler, oliven & kartoffelchips med et glas bobler
5-retters menu udvalgt af køkkenet
Med Sæsonens råvarer
Udvalgt vin eller juice menu
fra sommelieren
Brød
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe
1100,- pr. person
HOVEDRET
Vegetar
Små kartofler, stegt persillerod & kejserhatte
215,- pr. person
månedens hverdagsret
Kylling Danoise a la Brede Spisehus
Hele lår fra Öxneholm, rabarberkompot med hibiscus, syltede agurker, ovnbagte kartofler og skysauce
175,- pr. person
Vin & juice menu
5 glas vin 525,-
Udvalgt af vores sommelier
5 glas juice 300,-
Udvalgt af vores sommelier
Incl. vand & kaffe
SNACKS
Østers 1/3/6 50,-/125,-/225,-
med æble
Kyllingechips 65,-
Med kyllingeskind, mayo, agurk og kørvel
Plukket taskekrabbe 75,-
i sprød filodej med løvstikke-mayo
Snacktallerken
Her får du både østers, kyllingechips og krabbe
175,- pr. person
FORRETTER
Stegt jomfruhummer 155,-
Røget selleri og asiatisk hummer-bisque
Tartar 145,-
Med svampemayo, sprøde svampe, tyttebær og karse
Små kartofler 155,-
Kartoffel-oste sifon, rogn, kejserhat og boghvede
HOVEDRETTER
Oksefilet 275,-
Bordelaise, grillet løg og persillerod
Skovdue 235,-
Løg, aldret balsamico, rødbede og sauce på hasselnødder
Oksekæberagout 235,-
Pommes pure, gulerod og syltede perleløg
Torsk 245,-
Sauce hollandaise m. rygeost og spinat
TILBEHØR & EKSTRA
Knuste kartofler 45,-
Med smør, løvstikke og citron
Grøn salat 45,-
Vendt i vinaigrette
OST & DESSERTER
Udvalg af oste 3/5 125,-/145.-
Udvalg af danske oste med abrikos og smørristet rugbrød
Chokoladebar 105,-
Brombær, brombær, brombær
Braiseret ananas 105,-
Banan-is, karamel og havesyre
Petit Fours 95,-
3 stykker chokolade