AFTEN
Det er altid menukortet i restauranten der er gældende
Jul i Brede
4 RETTERS MENU
Røget laks fra Samsø
Peberrod, boghvede, citron brokengel og radicchio
Risotto af økologiske perlebyg (V)
Sprøde østershatte, mascarpone, citronvinaigrette og revet vintertrøffel.
Confiteret andelår
Rødkål, syltet rosenkål, sauce med varme krydderier og pommes Anna
Vaniljemousse
Puffede ris, kirsebærsorbet og mandelolie
595,- pr. person
EN AFTEN PÅ BREDE
Salte mandler, oliven & kartoffelchips med et glas bobler
4 -retters menu udvalgt af køkkenet
med sæsonens råvarer
Udvalgt vin eller juice menu
fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab
1225,- pr. person
Vin & juice menu
4 glas vin 345,-
Udvalgt af vores sommelier
4 glas juice 245,-
Udvalgt af vores sommelier
Kaffe & te
Kaffe/te 45,-
SNACK
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-
Østers
med fløde 50 og peberrod 1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken
Sortfodsskinke, Gordal Oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
125,- pr. person
Forretter
Røget laks fra Samsø 170,-
Peberrod, boghvede, citron brokengel og radiccio
Oksetatar 155,-
Stegte jordskokker, Gammelknas,
syltede løg og sennepsmayo
Stegte kammuslinger 155,-
Kartoffelsuppe og kartoffelchips,
saltet bacon og syltet selleri
Ristet Blomkål (V) 145,-
Blomkålscreme, Vesterhavsost,
græskarolie og kerner
HOVEDRETTER
Krondyr 265,-
Enebærsauce, glaserede rødbeder
og grillet julesalat
Confiteret andelår 245,-
Rødkål, syltet rosenkål,
sauce med varme krydderier og pommes Anna
Dampet helleflynder 245,-
Muslingesauce, palmekål
og syltede stikkelsbær
Risotto af økologiske perlebyg (V) 155,-
Svampe, mascarpone, timianolie
og revet vintertrøffel
BØRNERETTER
Fiskefrikadeller 105,-
Med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
TILBEHØR & EKSTRA
Knuste kartofler med citronskal 55,-
Pommes Frites med aioli 55,-
Grøn salat 45,-
Vendt i vinaigrette
OST & DESSERTER
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Chokolade cremeux 105,-
Kakaosorbet, saltkaramel og aniscookie
Vaniljemousse 95,-
Puffede ris, kirsebærsorbet og mandelolie
Petit fours fra Mark Hermann 125,-
3 stykker chokolade