Brede Spisehus - Restaurant - Selskab og møder logo

AFTEN

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

DAGENS MENU

SKAL BESTILLES AF ALLE VED BORDET

4-retters menu
Sammensat af køkkenchefen
4-retters vegetarisk menu
De bedste grøntsager i sæson
525,-

VINMENU

INKLUSIV KILDEVAND
4 glas udvalgt af vores sommelier
inklusiv kildevand
495,-

DEN STORE VINMENU

INKLUSIV KILDEVAND – 4 GLAS Á 10 CL
2017 Riesling “Clos Sainte Hune”
F.E. Trimbach – Alsace, Frankrig
1993 Meursault
Robert Ampeau et Fils
2012 Unico
Vega Sicilia – Ribera del Duero
2016 Sauternes 1.Cru Classé Supérieur
Chateau d’Yquem – Bordeaux, Frankrig
2895,-

 

EN AFTEN PÅ BREDE

SKAL BESTILLES DAGEN FØR

Champagne og Snacks ved ankomst
Dagens 4-retters menu fra køkkenchefens hånd
Nøje udvalgt vinmenu fra sommelieren
Kildevand med eller uden brus
Kaffe/the med petits fours
Cognac eller rom som afslutning
1495,-
per person

A LA CARTÉ

AFTEN / DINNER

Helleflynder med grillet majs og muslingesauce med karry
Halibut in currants, with grilled corn and musselsauce with curry
160,-

Svampetoast med æggeblomme og brøndkarse
Mushroom toast with eggyolk and watercress
185,-

Dansk blæksprutte med palmekål og sauce på butternut squash
Danish squid with cabbage and butternut squash sauce
185,-

Artiskokker, karotter, grønne oliven, sauce på gulerod og valle
Artichokes, carrots, green olives, sorrel and carrot sauce
155,-

Porcheret kulmule på aubergine kompot med sauce på strandkrabbe
Poached hake on aubergine compote with sauce on beach crab
175,-

Stegte kalvebrisler med kantareller, røget yoghurt og sauce med peber
Fried sweetbreads with chanterelles, smoked yoghurt and sauce with pepper
185,-

“Gyoza” med jordskokker og vesterhavsost med morkler i svampefumé
“Gyoza” with jerusalem artichokes and danish cheese, with morel in a mushroom fumé
185,-

Kalvefilet og spidsbryst med sommerløg, rødbede og druer i kimchi
Veal fillet and brisket with onions, beetroots and grapes in kimchi
285,-

Poussin ”farci” med salsiccia, små spidskål, hestebønner og sauce med sherry
Poussin “farci” with salsiccia, small scallions, horse beans, and sauce with sherry
285,-

Udvalg af danske og europæiske oste med garniture og knækbrød
Selection of danish & european cheeses with sour & crisp
155,-

Æblekompot med hvid chokolademousse og solbærsorbet
Applecompot with white chocolatemousse and blackcurrant sorbet

125,-

Vilde blåbær med yoghurt sorbet og lys chokolade creme
Wild blueberryes with yoghurtsorbet and light chocolate cream
125,-