AFTEN
Det er altid menukortet i restauranten der er gældende
4-RETTERS MENU
Letsaltet helleflynder
Syltede stikkelsbær, ristede pistacienødder,
sauce på kærnemælk og dild
Risotto af økologisk perlebyg
Stegte svampe, mascarpone, timianolie og revet vintertrøffel
Kylling fra Rokkedahl
Glaserede pastinakker, grillet roscoffløg,
pastinakcreme og hønsesky med
syltede sennepskorn
Æblekompot
Vaniljeiscreme, honning og mandelolie
595,- pr. person
4-RETTERS VEGETAR MENU
Stegte jordskokker
Kålolie, luftig sauce med kartoffel og høost
Ristet hokkaido græskar
Græskarcreme, røget Vesterhavsost,
saltet citron og dukkah
Risotto af økologisk perlebyg
Stegte svampe, mascarpone,
timianolie og revet vintertrøffel
Æblekompot
Vaniljeiscreme, honning og mandelolie
495,- pr. person
EN AFTEN PÅ BREDE
Salte mandler, oliven & kartoffelchips, skinke.
Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin eller juice menu
fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab
1225,- pr. person
Vin & juice menu
4 glas vin 345,-
Udvalgt af vores sommelier
4 glas juice 245,-
Udvalgt af vores sommelier
Kaffe & te
Kaffe/te 45,-
SNACK
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-
Østers
med fløde 50 og kålolie 1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken
Sortfodsskinke, Gordal Oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
125,- pr. person
Forretter
Letsaltet helleflynder 165,-
Syltede stikkelsbær, ristede pistacienødder,
sauce på kærnemælk og dild
Rørt tatar 155,-
Okseinderlår rørt med kapers,
cornichons, estragon og cognac
Kan serveres som hovedret med
pommes frites og dijonnaise +75,-
Stegte kammuslinger 165,-
Jordskokker, kålolie, luftig sauce
med kartoffel og høost
Ristet hokkaido græskar (V) 145,-
Græskarcreme, røget vesterhavsost,
saltet citron og dukkah
HOVEDRETTER
Okse ribeye 375,-
Stegte kejserhatte og bordelaise
med røget marv og ramløgskapers.
Serveres med pommes frites
Kylling fra Rokkedahl 255,-
Glaserede pastinakker, grillet roscoffløg,
pastinakcreme og hønsesky med syltede sennepskorn
Letdampet torsk 225,-
Fiskefumé, brandade, smørdampet
spinat og fennikelsalat
Risotto af økologisk perlebyg (V) 155,-
Stegte svampe, mascarpone,
timianolie og revet vintertrøffel
BØRNERETTER
Fiskefilet 105,-
Med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
TILBEHØR & EKSTRA
Knuste kartofler 55,-
med citronskal
Pommes Frites 55,-
med dijonnaise
Sprød salat 45,-
vendt i vinaigrette
OST & DESSERTER
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt
Æblekompot 95,-
Vanilje iscreme, honning og mandelolie
”Brunsvinger” 115,-
Brioche, kardemommeiscreme,
karamel med muscovadosukker
og ristede pekannødder
Petit fours fra Mark Hermann 125,-
3 stykker chokolade