fbpx

AFTEN

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

4-RETTERS MENU

Letsaltet helleflynder
Syltede stikkelsbær, ristede pistacienødder,
sauce på kærnemælk og dild

Risotto af økologisk perlebyg
Stegte svampe, mascarpone, timianolie og revet vintertrøffel

Kylling fra Rokkedahl
Glaserede pastinakker, grillet roscoffløg,
pastinakcreme og hønsesky med
syltede sennepskorn

Æblekompot
Vaniljeiscreme, honning og mandelolie

595,- pr. person

4-RETTERS VEGETAR MENU

Stegte jordskokker
Kålolie, luftig sauce med kartoffel og høost

Ristet hokkaido græskar
Græskarcreme, røget Vesterhavsost,
saltet citron og dukkah

Risotto af økologisk perlebyg
Stegte svampe, mascarpone,
timianolie og revet vintertrøffel

Æblekompot
Vaniljeiscreme, honning og mandelolie

495,- pr. person

EN AFTEN PÅ BREDE

Salte mandler, oliven & kartoffelchips, skinke.
Hertil et glas bobler.

4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer 

Udvalgt vin eller juice menu
fra sommelieren

Filtreret vand med eller uden brus

Brød
Friskbagt brød med brunet smør

Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab 

1225,- pr. person

Vin & juice menu

4 glas vin 345,-
Udvalgt af vores sommelier

4 glas juice 245,-
Udvalgt af vores sommelier

Kaffe & te

Kaffe/te 45,-

SNACK

Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-

Østers
med fløde 50 og kålolie 1 / 3 / 6
50,- / 125,- / 225,-

Sortfodsskinke 105,-

Snacktallerken
Sortfodsskinke, Gordal Oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
125,- pr. person

Forretter

Letsaltet helleflynder 165,-
Syltede stikkelsbær, ristede pistacienødder,
sauce på kærnemælk og dild

Rørt tatar 155,-
Okseinderlår rørt med kapers,
cornichons, estragon og cognac
Kan serveres som hovedret med
pommes frites og dijonnaise +75,- 

Stegte kammuslinger 165,-
Jordskokker, kålolie, luftig sauce
med kartoffel og høost 

Ristet hokkaido græskar (V) 145,-
Græskarcreme, røget vesterhavsost,
saltet citron og dukkah

HOVEDRETTER 

Okse ribeye 375,-
Stegte kejserhatte og bordelaise
med røget marv og ramløgskapers.
Serveres med pommes frites

Kylling fra Rokkedahl 255,-
Glaserede pastinakker, grillet roscoffløg,
pastinakcreme og hønsesky med syltede sennepskorn

 Letdampet torsk 225,-
Fiskefumé, brandade, smørdampet
spinat og fennikelsalat 

Risotto af økologisk perlebyg (V) 155,-
Stegte svampe, mascarpone,
timianolie og revet vintertrøffel

BØRNERETTER

Fiskefilet 105,-
Med remoulade og pommes frites

Steak 120,-
med pommes frites og ketchup

Børneis 95,-

TILBEHØR & EKSTRA

Knuste kartofler 55,-
med citronskal

Pommes Frites 55,-
med dijonnaise

Sprød salat 45,-
vendt i vinaigrette

OST & DESSERTER

Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med smørristet rugbrød og sødt

Æblekompot 95,-
Vanilje iscreme, honning og mandelolie 

”Brunsvinger” 115,-
Brioche, kardemommeiscreme,
karamel med muscovadosukker
og ristede pekannødder

Petit fours fra Mark Hermann 125,-
3 stykker chokolade