Bryllup i Brede

Der er ikke to bryllupper, der er ens. Vi vil gøre jeres smukt, romantisk, festligt og uforglemmeligt – for jer som brudepar og for alle dem, I vil fejre kærligheden sammen med.

Smukke minder bliver skabt i smukke omgivelser. Og Brede er idyl og romantik, der mere end noget andet sted indbyder til en fantastisk bryllupsfest. Sig velkommen med bobler og snacks på terrassen, spis bryllupsmiddagen i den flotte spisesal eller i de skønne lokaler på første sal med udsigt til søen. Og dans igennem til I som brudepar vinker farvel til gæsterne og rejser videre ud i livet. Vi er der for at hjælpe jer med at få lige den fest, I vil have. Lad os sætte os sammen og finde netop det, I ønsker.

Skræddersyet menu
Køkkenet på Brede Spisehus er et sæsonbaseret køkken, hvor vores kokke sammensætter menuer, der altid afspejler det, der er i sæson og lækrest lige nu. Tilberedt med skarphed og finesse.

Idyllisk oase lige nord for København
Vi inviterer indenfor i et hus, hvor stemningen hviler i hvert hjørne. Så tæt på byen men alligevel helt for sig selv er Brede Spisehus et hus med masser af historie, og hvor vi vil tage os af jer fra det første møde om jeres forventninger til selve dagen, hvor I skal fejre jer selv og kærligheden.

Lokaler for enhver smag
Vi er stolt af vores flotte selskabslokaler med plads til både store og små selskaber. Lej hele huset eller vælg noge af vores selskabslokaler, der er indrettet i husets ånd.

Kontakt

Vi sidder klar til at tage imod dit kald og hjælpe dig med at finde den helt rigtige pakke til jeres arrangement.

E-mail info@bredespisehus.dk
Telefon +45 39 64 07 86

Kontakt os