"Det lille"
Håndpillede rejer
Citronmayonnaise, smilende æg og dild
Røget laks fra Samsø
Rygeostecreme, agurk,
peberrod og sprødt rugbrød
Hønsesalat
Peberbacon, æble og estragon
Hjemmebagt brød
Rugbrød og pisket smør
295,-
Pr. person
Skal bestilles af hele bordet
Pescetarisk alternativ til frokostbordet er muligt. Spørg venligst din tjener
”Det store”
Håndpillede rejer
Citronmayonnaise, smilende æg og dild
Røget laks fra Samsø
Rygeostecreme, agurk,
peberrod og sprødt rugbrød
Hønsesalat
Peberbacon, æble og estragon
Vol-au-vent,
(Køkkenetshjemmebagte tartelet)
Lammebov, velouté, grønne asparges,
syltet selleri og persille
Hjemmebagt brød
Rugbrød og pisket smør
Rabarberkompot
Yuzucurd, sorbet på hvid chokolade
og crumble med karamelliseret chokolade
435,-
Pr. person
Skal bestilles af hele bordet
Pescetarisk alternativ til frokostbordet er muligt. Spørg venligst din tjener
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Østers med fløde 50
og kålolie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
“Hønsesalat” 145,-
Kylling fra Rokkedahl, estragon,
æble og peberbacon
Håndpillede rejer 145,-
Citronmayonnaise, smilende æg og dild
Røget laks fra Samsø 165,-
Rygeostecreme, agurk, peberrod
og sprødt rugbrød
Hjemmelavet karrysild 135,-
Vadouvan karry, smilende æg,
syltede løg og karse
Stjerneskud a la Brede Spisehus 255,-
Fiskefilet og dampet fisk på grillet surdejsbrød,
håndpillede rejer, røget sauce med syltede asparges og rogn
Chevre Chaud 165,-
Gratineret gedeost, bitre salater, valnøddevinaigrette og vindruer
med kimchi
Rørt tartar 155,-
Stor 225,-
Okseinderlår rørt med kapers, cornichon, estragon og cognac.
Serveres med pommes frites og dijonnaise.
Dampet torsk 245,-
Brandade, muslingesauce og
stegt grønkål
Vol-au-vent 155,-
(Køkkenets hjemmebagte tartelet)
Lammebov, velouté, grønne asparges,
syltet selleri og persille
Boeuf af flat iron 245,-
Kryddersmør og grillet forårsgrønt.
Serveres med pommes frites
Kartofler 55,-
Med løvstikke
Pommes Frites 55,-
Med dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med
smørristet rugbrød og sødt
Letbagte blommer 105,-
Solbærsorbet, mandelkage
og lakridssirup
Rabarberkompot 105,-
Yuzucurd, sorbet på hvid chokolade
og crumble med karamelliseret
chokolade
Fiskefilet
Med remoulade og
pommes frites
105,-
Steak
Med pommes frites
og ketchup
120,-
Børneis
95,-
Letsaltet hamachi
Syltede stikkelsbær, habaneroolie,
sauce på kærnemælk
Æggeblommekartoffel
Kartoffelkompot, løvstikke, skum på Høost og ristede boghvedekerner
Stegt vagtelbryst og confiteret lår
Vindruer med kimchi, grønne asparges og sherrysauce med syltede sennepskorn
Rabarberkompot
Yuzucurd, sorbet på hvid chokolade og crumble med karamelliseret chokolade
625,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Grøn gazpacho
Syltede stikkelsbær, saltet agurk og koraltuille
Æggeblommekartoffel
Kartoffelkompot, løvstikke, skum på Høost og ristede boghvedekerner
Smørdampede hvideasparges
Rygeosthollandaise, dukkah og saltet Citron
Rabarberkompot
Yuzucurd, sorbet på hvid chokolade og crumble med karamelliseret chokolade
525,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Salte mandler, oliven & kartoffelchips, skinke. Hertil et glas bobler.
4-retters menu udvalgt af køkkenet
Med sæsonens råvarer
Udvalgt vin eller juice menu
fra sommelieren
Filtreret vand med eller uden brus
Brød
Friskbagt brød med brunet smør
Kaffe fra Copenhagen Coffee Lab
1225,-
Pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Østers (naturel) 1 / 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Østers med fløde 50
og kålolie 1/ 3 / 6
50,- / 125,- /225,-
Sortfodsskinke 105,-
Snacktallerken pr. person 125,-
Sortfodsskinke, Gordal oliven,
røgede mandler & chips med eddikepulver
Gravad oksefilet 165,-
Østersemulsion, syltede løg,
hasselnødder og karse
Letsaltet hamachi 175,-
Syltede stikkelsbær, habaneroolie,
sauce på kærnemælk
Skaldyrssalat af taskekrabbe
og fjordrejer 165,-
Asparges- og ramsløg gazpacho,
saltet agurk og olie af vilde solbær
Æggeblommekartoffel (V) 145,-
Kartoffelkompot, løvstikke, skum
på Høost og ristede boghvedekerner
Let dampet torsk 245,-
Brandade, muslingesauce
og ristet grønkål
Meniuerstegt skærising på ben 295,-
Hjertemuslinger, ramsløgskapers,
skalotteløg og persille
Stegt vagtelbryst og
confiteret lår 275,-
Vindruer med kimchi, grønne asparges
og sherrysauce med syltede sennepskorn
Skaftkotelet af Durocgris 295,-
Forårsgrønt, puré på sort hvidløg,
sauce med n’duja
Smørdampede hvide asparges (V) 195,-
Rygeosthollandaise, dukkah
og saltet citron
Fiskefilet 105,-
med remoulade og pommes frites
Steak 120,-
med pommes frites og ketchup
Børneis 95,-
Kartofler 55,-
Med løvstikke
Pommes Frites 55,-
Med dijonnaise
Sprød salat 45,-
Vendt i vinaigrette
Udvalg af oste 3 / 5 125,- / 145,-
Udvalg af gode oste med
smørristet rugbrød og sødt
Letbagte blommer 105,-
Solbærsorbet, mandelkage
og lakridssirup
Rabarberkompot 105,-
Yuzucurd, sorbet på hvid chokolade
og crumble med karamelliseret
chokolade
15 cl. Glas
Champagne Brut 150 kr.
Baron Albert Champagne, Frankrig
Crémant Brut de Bourgogne 95 kr.
Vignerons de mancey, Bourgogne Frankrig
Cava Brut 85 kr.
Juve Masana, Spanien
Riesling RG trocken 95 kr.
Weingut Hensel, Pfalz, Tyskland
2021
Sancerre 120 kr.
Domaine Roger Neveu, Frankrig
2021
Chardonney 110 kr.
Panamera, Rutherford Wine Company,California
2021
Grüner Veltliner 100 kr.
Kies, Weingut Kurt Angerer, Østrig
2021
Gå ikke glip af nyheder fra Brede Spisehus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag-Tirsdag: lukket
Onsdag-Søndag: 12.00-16.00
Aften
Mandag: lukket
Tirsdag-Søndag: 17.30-23.00
Berlingske, 2021
Børsen, 2021
Politiken, 2021
I.C. Modewegs Vej 40
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 45 85 54 57
E-mail: info@bredespisehus.dk
CVR: 39111241
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@bredespisehus.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.