I uge 42 åbner vi dørene til Dining Week og inviterer til en helt særlig spiseoplevelse i efterårsferien.
Hele ugen kan du nyde en tastingmenu til en særlig pris – sammensat af sæsonens bedste råvarer og serveret i de hyggelige stuer ved Mølleåen.
Dining Week er en unik mulighed for at opleve Brede Spisehus på en ny måde, og vi glæder os til at byde både nye og velkendte gæster velkommen til en uge med ekstra liv og stemning i huset.
TASTING MENU 525 KR.
+billetgebyr 29 kr.
Krustade – sikrom – crème fraîche
Croquette – trøffel – fermenteret hvidløg
Tatar – tyttebær – jordskok
~
Blomkål – græskarkerner – Vesterhavsost
Vores brød med pisket smør
~
Kammusling – pomelo – dild
~
Dampet torsk – grape-beurre blanc – rogn
~
Supreme af kylling – pastinak – ’nduja
~
Rød Løber fra Arla Unika – kvæde
~
Chokolade – sveskeblomme – karamel