TAKE AWAY i Spisehuset                                     

Brede Spisehus holder lukket frem til den 14. april som konsekvens af regeringens anbefalinger ang. COVID-19.  Vi fortsætter med at tilbyde take away og vi har den forbindelse modtaget  så mange positive tilkendegivelser, så et  stort TAK skal det lyde fra os i Spisehuset - det har varmet os alle at mærke jeres støtte. 

Bestilling

På mail info@bredespisehus.dk eller på tlf. +45 4585 5457 

Når du bestiller via mail, så angiv navn, mobilnummer, bestiling på de retter du ønsker, samt  afhentningstidspunkt. Du vil modtage en automatisk SMS bekræftelse, når vi har registreret din bestilling. Bestil inden kl 14.00 for afhentning samme dag.

Afhentning

Maden kan afhentes mellem kl. 16-18.00. Vi kan også aftale afhentning udenfor på terrassen. 

Alle fiske- og kødretter skal efterfølgende varmes i ovnen ca. 15-20 min ved 200 grader. 

Dette for at hindre ar vi får for mange personer i kø samtidigt og afhentning kan således blive delt ud mellem kl. 16-18. 

Betaling

Der kan betales med mobilepay eller dankort ved afhentning.

Vi tager alle nødvendige forholdsregler hvad angår forberedelse og tilberedning.

​​

Vi har desværre ikke mulighed for at tage højde for allergier eller andre diæter.

​​

Vi håber, at I vil tage godt imod dette initiativ.

De bedste hilsner,

Spisehuset​

UGENS MENU

Den varme ret kr. 125,-

Lørdag d. 4. april: Stegt perlehøne med Madagascarpebersauce, pommes rösti og grøntsager Arlesienne *ALT UDSOLGT

NÆSTE UGE

Den varme ret kr. 125,-

Tirsdag d. 7. april: Oksegullasch med paprika, peberfrugt, hvidløg og laurbærblade hertil grøn kartoffelmos

Onsdag d. 8. april: Indbagt laks og hvid fisk med spinat og basilikum på rodfrugter og ramsløg, purløgscreme og ris pilaf

Torsdag d. 9. april: Ovnstegt perlehøne, Madeirasauce, syltede rødløg og svampecreme, grillet asparges og små kartofler med krydderurter

*OBS  vi gør opmærksom på at retterne efterfølgende skal varmes - evt i ovn.

Forretter kr. 65,-

- Rimmet laks med creme på stenbiderrogn, fennikel og grønne forårsskud, sprøde rugchips

- Rejer på salater med grønne linser og mango med dressing på olivenolie, chili, lime, ingefær og honning

Ugens salat kr. 45,-

- Grønne bønner, flageolets, soltørrede tomater, rødløg, feta med sennepsvinaigrette

Desserter kr. 45,-

- Påskedessert: citrusfromage med sprøde kys, knas og skum

- Rabarbertrifli med sprødt, mandler og skyr-vaniljecreme​