Påsken i Spisehuset 2020

Påskeassiette

​Fra skærtorsdag til påskesøndag serverer vi vores påskeassiette til frokost. Det er også muligt at bestille fra vores frokostmenukort. ​

Karrysild med æg

Røget laks og salat med høvlet asparges med creme på rygeost

Hønsesalat med sennepsfrø og peberbacon

Stegt lammekam Provencale 

Rabarbertrifili

Pris. pr. person kr. 245,-

Påskemenu 

​​Fra skærtorsdag til påskesøndag serverer vi vores påskemenu til frokost. Det er også muligt at bestille fra vores frokostmenukort

Rimmet laks og creme med stenbiderrogn, dildolie, sprøde rugchips og grønne forårsskud

* * * * *

Ovnstegt vagtelballotine, Madeirasauce, syltede rødløg, svampecreme og grillet piment

* * * * *

Påskedessert med mandelkage, rabarber, hvid chokolade og marengs

* * * * *

Pris. pr. person kr. 335,-​