fbpx

FROKOST

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende.

Se åbningstider for julen 2022 her

JULEBORD FOR 2

Hvide sild
Med rødløg, creme fraiche, dild og kapers

 Christiansøpigens kryddersild
Med syltede løg, smilende æg og karse

 Terrine på vildsvin og andekråser
Med syltede figner, grov sennep og cognac

Gravad laks
Med rævesauce på økologisk roesirup urtesalat og perrodssne

Rugbrød fra eget bageri og pisket smør

Tilkøb af confiteret and 155,-

245,- pr. person

FROKOST & AFTEN 

JULEMENU

5 RETTER ad 3 omgange

Gravad laks
Med rævesauce på økologisk roesirup, urtesalat og peberrodssne

Terrine på vildsvin og andekråser
Med syltede figner, grov sennep og cognac

Confiteret canette lår
Med julesalat og appelsin, æbler og rødløg med ’Pommes Anna’ og julesovs på enebær og honning.
Groft moste kartofler på siden

3 udvalgte oste
Med tyttebær og ristet rugbrød

 Klassisk ris ala mande
Med lun kirsebærsauce smagt til med kirsebærvin fra Frederiksdal

525,- pr. person

SNACKS

Østers 1/3/6    50,-/125,-/225,-
med yuzu og fløde

Østers 1/3/9    40,-/95,-/180,-
naturel med citron

Holbækfjordskinke 65,-
Med fin og mild røgsmag og en elegant, nøddeagtig eftersmag

Kroketter 65,-
Lavet med gris og okse, sesammayo på siden

Brislinger 75,-
Danske brislinger fra Nordsøen på ristet brød med citron, skalotteløg og løvstikke

Snacktallerken 175,-
Her får du både østers, kroketter samt brislingerne

VIN & JUICE MENU

3 glas vin 295,-
Udvalgt af vores sommelier

3 glas juice 195,-
Udvalgt af vores sommelier