Tag hul på julen på Brede Spisehus
Vi dækker op i den smukke og historiske spisesal og lader julehyggen brede sig. Nyd de smukke omgivelser og udsigten over Brede Dam, mens vi forkæler dig med en julemenu, der både holder traditionerne og lægger nye julevinkler på oplevelsen.
Glæd dig for eksempel til marinerede hvide sild med æggesalat, røget laks fra Samsø, confiteret andelår, vol-au-vent med hønsekød, og meget, meget mere. Til dessert serveres klassikeren risalamande med kirsebærsauce lavet på hengemte kirsebær til frokost og vaniljemousse med puffede ris, kirsebærsorbet og mandelolie til aften.
-
- Brede Julebord – 5 retter 435 kr.
- Julemiddag – 4 retter 595 kr.
Vi serverer julemenuen allerede fra 14. november. Mellem jul og nytår holder huset kun åbent til frokost 2. juledag, hvor der kun kan vælges Brede Julebord. 27.-30. december holder huset åbent som normalt.
Bredes Julebord
Marinerede hvide sild, æggesalat, karse
Røget laks fra Samsø
Peberrod, boghvede, citron brokengel og radicchio
Confiteret andelår, salat med rosenkål og valnødder
Vol-au-vent, hønsekød, svampevelouté og estragon
Risalamande med lun kirsebærsauce
Hjemmebagt brød
Rugbrød og pisket smør
435,- pr. person
(skal vælges af hele bordet)
Julemiddag
Røget laks fra Samsø
Peberrod, boghvede, citron brokengel og radicchio
Risotto af økologiske perlebyg (V)
Sprøde østershatte, mascarpone, citronvinaigrette
og revet vintertrøffel.
Confiteret andelår
Rødkål, syltet rosenkål, sauce med varme
krydderier og Pommes Anna
Vaniljemousse
Puffede ris, kirsebærsorbet og mandelolie
595,- pr. person
(skal vælges af hele bordet)