Om Bernard Carle


Bernard Carle er født i Auvergne, Frankrig og uddannet kok hos Jean Gaignaire i Saint-Etienne.

En efterårsdag i 1976 landede Bernard i København. Her skulle han i en måneds tid arbejde med det nye franske køkken på Hotel Plaza - hvorefter han skulle tilbage til sin stilling som chefsaucier i Lyon.

Opholdet blev forlænget og efter et par år med en fransk brigade i køkkenet på Hotel Plaza, gik turen over til Roy Hurtigkarl og senere Jan Hurtigkarls restauranter.

Så fulgte syv år som køkkenchef på Skovshoved Hotel, hvor han kørte parløb med Anne Marie Lyre. Derefter startede de op på det dengang nyrestaurerede Jægersborg Hotel, men efter nogle år lokkede en forpagtning på Brede Spisehus i den naturskønne Mølleådal - tæt på parrets private hjem.

Siden da har Bernard stået i spidsen for køkkenet i Spisehuset, hvor sæsonerne følges tæt såvel udenfor som indenfor i køkkenet. 
                                                        




Brede Spisehus | I.C. Modewegs Vej | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf. +45 4585 5457 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!