Vores menuer

Bernard foreslår

Vi håber, at de nedenstående menu- og buffetforslag (for min. 15 couverter) vil friste.
Det er forslag til, hvad køkkenet kan præstere - men vi sammensætter naturligvis gerne individuelt menuer og buffeter efter årstid, inspiration og anledning.

 

Menu I

Hvide asparges, sauce Mousseline og friskpillede fjordrejer

Skindstegt sandart, sauté på spinat og pistou

Granité på rød grapefrugt

Helstegt dyreryg med brombær og pastinakpuré

Et fristende udvalg af husets sommerdesserter

Pris pr. prs. kr. 855,-


Menu II

Rødtungedariole med krydret laks, tomatconcassé med basilikum

Ovnstegt perlehøne med morkelcremesauce

Alliancekage med nougat og mørk chokolademousse, sorbet

Pris pr. prs. kr. 455,-


Menu III

Tatar på røget og fersk laks, fennikel-rucola salat peberrodscreme
 
Helstegt oksemørbrad og Madagascarpebersauce

Lille lun ostetærte med svampe-piment og brøndkarse salat

Rabarber consommé anrettet med sablé, sommerbær og vanilleis

Pris pr prs. kr. 525,-


Menu IV

Ovnbagt helleflynder på spidskål, Champagnesauce og ristet jomfruhummer

Helstegt kalvemørbrad, ristede grønne asparges og estragonsauce

Lun pandekage, hyldeblomstcreme og marinerede jordbær

Pris pr. prs. kr. 475,-

menu1.jpg

 

Frokostbuffet

Hjertesalat med rillette på varmtrøget ørred
Rimmet laks med fennikelfrø og selleri-remoulade
Salat med grønne asparges
Vagtelæg, søkogte rejer og aioli
Spinatsalat med ristede kerner
Italiensk skinke med piment-salsa

* * * * *
Lune grøntsagsquiches
Lun kalvetyksteg med løgkompot
Nye kartofler i pistou
Sennepsmarinerede grøntsager

* * * * *
Bitter chokoladekage, vanilleis og rabarber-trifli med skyr-creme

Pris pr. psrs. kr. 425,-

Aftenbuffet

Kammusling-carpaccio, tomat-æblesalsa og kørvel
Friske asparges Vinaigrette
Rødtungeballotine og dildcreme
Røget laks på fennikelsalat, beluga linser og basilikum creme
Sprød butterdej med røget dyrekølle og selleri-remoulade

* * * * *
Oksemørbrad og sauce Café de Paris
Svampefarseret lammeryg med honning-timian sauce og ratatouille
Nye kartofler og krydderurter
Artiskokbund med Spinat
Sprøde salater med ristede kerner

* * * * *
Ostefad og desserter

Pris pr. prs. kr. 525,-


Receptionsbuffet

3 slags canapéer og små lune quiches
Små krydrede frikadeller og fingergrønt med dip
3 slags fingersandwiches
Lune pissaladiéres, piroger og profiteroller med rillette
Ost med druer og blåskimmel ost med selleri
Små tærter med bær og nøddehorn


Pris pr. prs. kr. 195,- fra 30 til 300 gæster

menu2.jpg

 

Brede Spisehus | I.C. Modewegs Vej | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf. +45 4585 5457 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!