Velkommen

Spisehuset åbnede dørene første gang i december 1893 med status som kantine og forsamlingshus for de ansatte på Brede Klædefabrik.

Restaurant Brede Spisehus ligger med udsigt over Brededammen i det naturskønne Mølleådalen ca. 10 km fra Københavns centrum, nemlig i Kgs. Lyngby. Naboerne er Frilandsmuseet og Brede Værk med mange interessante oplevelser både ude og inde. Den smukke Brededammen kan f.eks. rundes på en lille halv time enten før eller efter måltidet.

Nationalmuseet har nænsomt restaureret Spisehuset og de indre grundtræk er bevaret: Køkkenet med de store glaspartier og spisesalen med de dekorative kakler på væggene, opal-glasloftet og de originale glaslamper.

Næsten 120 år efter opførelsen summer Spisehuset stadig af liv. Maden er dog ikke længere beregnet til hårdtarbejdende fabriksfolk, men udfordringen er stadig at tilberede måltider, der skaber glæde.

Bon appetit,
Anne Marie Lyre & Bernard Carle

 

Menu

 

Selskaber

 

Bordbestilling

   

Brede Spisehus | I.C. Modewegs Vej | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf. +45 4585 5457 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.